Maak het makkelijk met EZEE Media

Showcase

Bij EZEE Media maken we uw visie werkelijkheid. Als experts in motion design en animatie leveren we hoogwaardige 3D- en 2D-animaties, VFX en motion design-oplossingen. Met de nieuwste technologieën en creatieve expertise brengen we uw boodschap tot leven en maken we indruk op uw doelgroep. Kies voor impact en succes met EZEE Media.

4 resultaten

Projecten

Witte kruis corporate film VFX

Kleine dromen kunnen groots worden... We zijn buitengewoon trots op onze nieuwste productie in samenwerking met SV Productions voor de toonaangevende aanbieder van acute zorg in Nederland: Witte Kruis! Ontdek hier het verhaal van Lise, die haar droom najaagt om mensen te helpen in noodgevallen. Het creëren van deze film doorliep verschillende fasen, waaronder scriptontwikkeling, planning, visuele effecten/animatie, drie filmdagen en een intensieve bewerkingsperiode. SV Productions heeft het grootste deel van het werk verricht. We hebben enorm genoten van de samenwerking met zowel Witte Kruis als SV Productions en kijken uit naar toekomstige projecten!

Maak het makkelijk met EZEE Media

Contact

Bij EZEE Media geloven we in de kracht van communicatie en streven we ernaar om nauw betrokken te zijn bij ons publiek. We waarderen uw interesse in ons bedrijf en willen graag met u in contact komen. Of u nu vragen, suggesties, opmerkingen of zakelijke kansen heeft, ons toegewijde team staat klaar om u te helpen.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden . Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid van EZEE Media .

“Elke frame is een kans om een onvergetelijk moment vast te leggen!”

avatar Jesse Hagen
Jesse Hagen
Co-founder/ 2D motion design artist