Maak het makkelijk met EZEE Media

Showcase

Bij EZEE Media maken we uw visie werkelijkheid. Als experts in motion design en animatie leveren we hoogwaardige 3D- en 2D-animaties, VFX en motion design-oplossingen. Met de nieuwste technologieën en creatieve expertise brengen we uw boodschap tot leven en maken we indruk op uw doelgroep. Kies voor impact en succes met EZEE Media.

5 resultaten

Projecten

ByThibo: Sociale media pakketten

In samenwerking met ByThibo hebben wij een dynamische video gecreëerd waarin hij zijn sociale media pakketten op een unieke manier promoot! Ons team heeft de video verrijkt met verschillende boeiende animaties en vloeiende overgangen. Ben jij ook op zoek naar een opvallende video om jouw product of dienst te presenteren? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

Cloudcarier "Google meet hardware"

Cloudcarier is een bedrijf dat de ideale werkplek inricht voor hun klanten. Recentelijk is cloudcarier begonnen met het verkopen van google meet hardware, om de aandacht te trekken van mogelijke klanten is deze animatie gemaakt om te dienen als promotie materiaal.

Maak het makkelijk met EZEE Media

Contact

Bij EZEE Media geloven we in de kracht van communicatie en streven we ernaar om nauw betrokken te zijn bij ons publiek. We waarderen uw interesse in ons bedrijf en willen graag met u in contact komen. Of u nu vragen, suggesties, opmerkingen of zakelijke kansen heeft, ons toegewijde team staat klaar om u te helpen.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden . Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid van EZEE Media .

“In de wereld van media, zijn we niet alleen verhalenvertellers; we zijn wereldbouwers.”

avatar Niels van Ingen
Niels van Ingen
Co-founder/ 3D Animator/Artist