Maak het makkelijk met EZEE Media

Over ons

Welkom bij EZEE Media, waar ons verhaal begint met twee jonge en enthousiaste animators genaamd Jesse en Niels. Al op de middelbare school raakten ze bevriend en ontdekten ze een gedeelde passie voor grafische programma's en de fascinerende wereld van motion design. Terwijl ze samen opgroeiden, begonnen ze zich te specialiseren in verschillende aspecten van animatie: Jesse meesterde de kunst van 2D-animatie, terwijl Niels zich verdiepte in de wonderen van 3D-animatie.

,

Toen de wereld plotseling werd opgeschrikt door de onvoorspelbare Corona-pandemie, stonden Jesse en Niels op. Ze besloten hun vaardigheden te gebruiken om bedrijven in hun directe omgeving te helpen. Door middel van animatie konden ze klanten bereiken die gewend waren aan fysieke locaties of diensten, maar nu beperkt waren door de beperkingen van het nieuwe normaal. Hun werk stelde deze bedrijven in staat om op een creatieve en meeslepende manier contact te blijven maken met hun doelgroep. Deze positieve impact op lokale ondernemingen inspireerde Jesse en Niels om hun samenwerking naar een hoger niveau te tillen. In maart 2021 werd hun gezamenlijke bedrijf officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, en zo werd EZEE Media geboren. Sindsdien hebben ze zichzelf een reputatie verworven als de go-to experts op het gebied van animatie en visuele communicatie.

Ons team

Ons jonge en gedreven team van twintigers bij EZEE Media brengt frisheid en enthousiasme naar elk project. Als recent afgestudeerden hebben we de nieuwste kennis en technieken in huis, klaar om uw visie tot leven te brengen. Met passie en motivatie streven we ernaar om onze stempel te drukken op de wereld van motion design en animatie.

 • Niels van Ingen

  Co-founder/ 3D Animator/Artist

 • Jesse Hagen

  Co-founder/ 2D motion design artist

 • Mandy van de Groep

  Graphic designer/ 3D artist

 • Eelco Blom

  Videograaf/ Ondersteunend

 • Samuel Volonteri

  Videoproductie partner

 • Bas Arendsen

  Videoproductie partner

Maak het makkelijk met EZEE Media

Contact

Bij EZEE Media geloven we in de kracht van communicatie en streven we ernaar om nauw betrokken te zijn bij ons publiek. We waarderen uw interesse in ons bedrijf en willen graag met u in contact komen. Of u nu vragen, suggesties, opmerkingen of zakelijke kansen heeft, ons toegewijde team staat klaar om u te helpen.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden . Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid van EZEE Media .

“In de wereld van media, zijn we niet alleen verhalenvertellers; we zijn wereldbouwers.”

avatar Niels van Ingen
Niels van Ingen
Co-founder/ 3D Animator/Artist