Maak het makkelijk met EZEE Media

Showcase

Bij EZEE Media maken we uw visie werkelijkheid. Als experts in motion design en animatie leveren we hoogwaardige 3D- en 2D-animaties, VFX en motion design-oplossingen. Met de nieuwste technologieën en creatieve expertise brengen we uw boodschap tot leven en maken we indruk op uw doelgroep. Kies voor impact en succes met EZEE Media.

3 resultaten

Projecten

Visualchefs: Proof of concept AI gegenereerde video

Dit project was een boeiende samenwerking tussen onze organisatie en het toonaangevende mediabedrijf VisualChefs. Het hoofddoel van dit project was om te onderzoeken of door kunstmatige intelligentie gegenereerde videocontent al voldoende geavanceerd was om een volwaardige muziekvideo te produceren voor Frequencerz en Embassy, twee bekende spelers in de muziekindustrie.

Cloudcarier "Google meet hardware"

Cloudcarier is een bedrijf dat de ideale werkplek inricht voor hun klanten. Recentelijk is cloudcarier begonnen met het verkopen van google meet hardware, om de aandacht te trekken van mogelijke klanten is deze animatie gemaakt om te dienen als promotie materiaal.

"A giant leap" 3D geanimeerde korte film

Beleef "A Giant Leap", een korte film die ons meeneemt op een epische reis. Ontdek de buitengewone prestaties van de mensheid en werp een blik op de toekomst. Dit meeslepende avontuur is verrijkt door het experimenteren met AI-tools. Een onvergetelijke ervaring wacht op je. Kijk nu en maak de sprong naar het onbekende.

Maak het makkelijk met EZEE Media

Contact

Bij EZEE Media geloven we in de kracht van communicatie en streven we ernaar om nauw betrokken te zijn bij ons publiek. We waarderen uw interesse in ons bedrijf en willen graag met u in contact komen. Of u nu vragen, suggesties, opmerkingen of zakelijke kansen heeft, ons toegewijde team staat klaar om u te helpen.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden . Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid van EZEE Media .

“Wij geven stem aan ideeën en beelden aan emoties.”

avatar Mandy van de Groep
Mandy van de Groep
Graphic designer/ 3D artist