Maak het makkelijk met EZEE Media

Showcase

Bij EZEE Media maken we uw visie werkelijkheid. Als experts in motion design en animatie leveren we hoogwaardige 3D- en 2D-animaties, VFX en motion design-oplossingen. Met de nieuwste technologieën en creatieve expertise brengen we uw boodschap tot leven en maken we indruk op uw doelgroep. Kies voor impact en succes met EZEE Media.

8 resultaten

Projecten

Witte kruis corporate film VFX

Kleine dromen kunnen groots worden... We zijn buitengewoon trots op onze nieuwste productie in samenwerking met SV Productions voor de toonaangevende aanbieder van acute zorg in Nederland: Witte Kruis! Ontdek hier het verhaal van Lise, die haar droom najaagt om mensen te helpen in noodgevallen. Het creëren van deze film doorliep verschillende fasen, waaronder scriptontwikkeling, planning, visuele effecten/animatie, drie filmdagen en een intensieve bewerkingsperiode. SV Productions heeft het grootste deel van het werk verricht. We hebben enorm genoten van de samenwerking met zowel Witte Kruis als SV Productions en kijken uit naar toekomstige projecten!

ByThibo: Sociale media pakketten

In samenwerking met ByThibo hebben wij een dynamische video gecreëerd waarin hij zijn sociale media pakketten op een unieke manier promoot! Ons team heeft de video verrijkt met verschillende boeiende animaties en vloeiende overgangen. Ben jij ook op zoek naar een opvallende video om jouw product of dienst te presenteren? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

Visualchefs: Proof of concept AI gegenereerde video

Dit project was een boeiende samenwerking tussen onze organisatie en het toonaangevende mediabedrijf VisualChefs. Het hoofddoel van dit project was om te onderzoeken of door kunstmatige intelligentie gegenereerde videocontent al voldoende geavanceerd was om een volwaardige muziekvideo te produceren voor Frequencerz en Embassy, twee bekende spelers in de muziekindustrie.

Cloudcarier "Google meet hardware"

Cloudcarier is een bedrijf dat de ideale werkplek inricht voor hun klanten. Recentelijk is cloudcarier begonnen met het verkopen van google meet hardware, om de aandacht te trekken van mogelijke klanten is deze animatie gemaakt om te dienen als promotie materiaal.

Maak het makkelijk met EZEE Media

Contact

Bij EZEE Media geloven we in de kracht van communicatie en streven we ernaar om nauw betrokken te zijn bij ons publiek. We waarderen uw interesse in ons bedrijf en willen graag met u in contact komen. Of u nu vragen, suggesties, opmerkingen of zakelijke kansen heeft, ons toegewijde team staat klaar om u te helpen.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden . Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid van EZEE Media .

“Onze missie: verhalen vertellen die harten raken en geesten inspireren.”

avatar Niels van Ingen
Niels van Ingen
Co-founder/ 3D Animator/Artist