MBO moves animatie

Ontdek MBO Moves, ons baanbrekende project dat het MBO-onderwijs in beweging zette. Met een meeslepende branding hebben we studenten weten te enthousiasmeren en inspireren. Laat je betoveren door de sprankelende intro en outro die je meenamen naar een wereld vol kansen en passie.

,
MBO moves animatie Banner

MBO moves

In een inspirerende samenwerking samen met SV Productions, kwam er een opwindend project tot leven voor MBO-scholen in Midden-Nederland. Met beweging als drijvende kracht, werden studenten aangemoedigd om hun creativiteit te ontdekken. Een indrukwekkende video en workshops waren hoogtepunten van de campagne, terwijl het Move Forward subsidieprogramma innovatieve studentenprojecten ondersteunde. Het project creëerde een beweging van passie en ambitie, waardoor MBO-studenten geïnspireerd werden om met volle energie de wereld in te stappen.

Dynamic intro

Bumper animatie


Maak het makkelijk met EZEE Media

Contact

Bij EZEE Media geloven we in de kracht van communicatie en streven we ernaar om nauw betrokken te zijn bij ons publiek. We waarderen uw interesse in ons bedrijf en willen graag met u in contact komen. Of u nu vragen, suggesties, opmerkingen of zakelijke kansen heeft, ons toegewijde team staat klaar om u te helpen.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden . Bij het versturen van dit formulier ga je akkoord met het Privacybeleid van EZEE Media .

“In de wereld van media, zijn we niet alleen verhalenvertellers; we zijn wereldbouwers.”

avatar Niels van Ingen
Niels van Ingen
Co-founder/ 3D Animator/Artist